Megrágta a tetőt az idő vasfoga, és ráférne egy kis megújulás? A Terrán most játékra hívja mindazokat, akiknél időszerű a tetőcsere. A TETÖrténeted pályázatához nem kell mást tenni, mint hangot adni a régi tetőnek, és egy rövid sztorin, valamint képeken keresztül megmutatni, miért szeretne szebb lenni.

Jól tudjuk, hogy komoly költségekkel jár egy tetőcsere vagy -felújítás. A Terrán ezért játékra buzdítja mindazokat, akiknél időszerű egy alapos ráncfelvarrás, hogy segítsen szebbé és biztonságosabbá tenni egy szerencsés nyertes otthonának koronáját. A TETÖrténeted pályázatához nem kell mást tenni, mint hangot adni a tetőnek: mesélje el ő az élete eddigi történetét, az elemekkel folytatott küzdelmét, a megújulás apropóját. A rövid, 500 karakteres sztorikhoz fotókat is várunk, hogy ne csak halljuk, lássuk is a főszereplőt. A történetek és a képek versenyre kelnek egymással, a legtöbb szavazatot begyűjtő tető pedig a felújításhoz szükséges termékekkel gazdagodik, akár 2 millió forint értékben*.

A játékban bárki részt vehet, bármilyen ház, nyaraló, lakóépület elbeszélését várjuk 2023. november 12-ig. A pályázattal kapcsolatos további információ megtalálható a tetorteneted.terran.develop.y-collective.hu oldalon.

*A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért látogass el a tetorteneted.terran.develop.y-collective.hu oldalra! A változtatás jogát fenntartjuk!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.